Termeni si Conditii

Site-ul www.easy-performance.com apartine S.C. Legal Tuning S.R.L. Utilizarea acestuia,
incluzand vizitarea sau comandarea produselor, implica acceptarea si respectarea
termenilor si conditiilor specificate mai jos, precum si a reglementarilor si legilor in vigoare.


Drepturi de autor


Reproducerea, copierea, imitarea, modificarea, distribuirea si utilizarea totala sau partiala a textelor, imaginilor, graficelor, logo-urilor, codurilor sursa sau oricaror altor informatii continute in site, sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorilor site-ului. Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate din site-ul mentionat mai sus, sunt permise numai cu acordul scris al companiei Legal Tuning.
Folosirea informatiilor continute in site-ul nostru in scopuri comerciale este strict interzisa in lipsa acceptului prealabil al firmei Legal Tuning si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii continut si pret

Scopul site-ului este furnizarea informatiilor privind produsele si serviciile oferite de catre Legal Tuning SRL. Informatiile continute in acest site sunt valabile la data publicarii lor. SC Legal Tuning SRL isi rezerva dreptul de a corecta / modifica pretul produselor prezentate. De asemenea se angajeaza in mentinerea cat mai corecta a tuturor informatiilor oferite.
SC Legal Tuning SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul altor pagini web care contin / promoveaza linkuri catre site-ul nostru, www.easy-performance.com
Datorita dinamicii mediului Auto si a evolutiei produselor motorsport & tuning, exactitatea informatiilor nu poate fi garantata. De asemenea pozele au caracter informativ iar unele accesorii si/sau componente pot a nu fi incluse in pachetul livrat.


Echipa Easy-Performance isi rezerva dreptul de a refuza o comanda din varii motive, unele pot fi:


- Produsul / Furnizorul sa nu mai prezinte integritate in colaborare
- Date de livrare / facturare, insuficiente

Pentru o cat mai mare acuratete in achizitionarea unor bunuri este recomandata asteptarea termenului de 24-48 de ore ( dupa caz ) pentru a fi contactat de unul dintre membrii echipei noastre, impreuna acestia va vor ajuta si vor identifica piesa dorita si pot oferii informatii suplimentare.


FRAUDARE


Incercarea modificarii continutului pagini web www.easy-performance.ro / www.easy-performance.com este considerata tentativa de fraudare a sistemelor informatice aparatinand SC Legal Tuning SRL si ofera dreptul de a depune plangere pentru declansarea urmaririi penale.

Dispute


Rezolvarea oricarui litigiu intre SC Legal Tuning SRL si utilizatorii / clientii paginii web www.easy-performance.ro / www.easy-performance.com vor fi rezolvate pe cale amiabila. Unde calea amiabila nu este posibila aceste neintelegeri vor fi rezolvate in instanta judecatoreascsa.
Pentru orice detalii suplimentare va puteti adresa membrilor departamentului de vanzare, telefonic la 0788 011 131 sau prin e-mail: contact@easy-performance.ro