Politica de retur

Produsele vandute de Easy-Performance reprezentat legal prin SC Legal Tuning SRL fac obiectul comercializarii produselor destinate Tuning & Motorsport.

 Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client respectand pasii mai sus mentionati. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet.

Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță consumatorul nu are posibilitatea de a vedea bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage. Din același motiv, consumatorului i se permite să testeze și să verifice bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor.

Atentie ! Acest drept se aplica doar in cazul produselor care pleaca din stoc standard. Produsele care necesita modificari / adaptari ( Upgrade pompe inalte, Jante, etc.. ) NU beneficiaza de retur decat din motive tehnice!

Date de retur:

SC Legal Tuning SRL

Str. Alexe Turcas Nr.24

Vintu de Jos, Jud. Alba | 517875

Romania